Dekorüveg

Ha elegáns és exkluzív megjelenést szeretne lakásában akkor a dekorüveg a legjobb megoldás – és Ön a lehető legjobb helyen jár!

Hová való a dekorüveg?

Dekorüveg konyhapult mögött

Dekorüveg konyhapult mögött

A dekorüvegek rendkívül sok helyen alkalmazhatók, pl. fürdőszobában, konyhában, vagy a lakás bármely helyiségében. Dekorüvegek széles választékban állnak az Ön rendelkezésére, akár kültérre, akár beltérre választaná, irodát, vagy saját otthont szeretne szebbé varázsolni. Varázsolja otthonná lakását!

  • A konyhában rendkívül praktikus megoldást jelent. A klasszikus csempés megoldás helyett sokkal jobb választás a dekorüveg használata, hiszen itt nincsenek fugák, ellentétben a csempékkel, így a tisztítása is sokkal könnyebben megoldható. A sok szennyeződés, zsír- és vízfoltok sokkal egyszerűbben letisztíthatók a dekorüveg felületéről.
  • Fürdőszobában a már felsorolt kedvező tulajdonságai mellett kiemelendő, hogy a dekorüveg a megflelő világítással rendkívüli hangulatot kölcsönöz a térnek. Kiváló megoldás az egyedi hatás elérésére pl. ha ledvilágítással kérjük a kiválasztott dekorüveget.
  • A színes dekorüveg nagy mértékben feldobja a szobák hangulatát, ezért a nappali helyiségbe mindenképp ajánlható. Közkedvelt eleme ez pl. a vendégfogadó helyiségnek, hiszen stílusossá, egyedivé varázsolja a szobát. A dekorüveget helyezhetjük közvetlenül a falra, vagy akár valamilyen elválasztó elemre (pl. paraván) is. A dekorüveg kiemeli az elé helyezett tárgyakat, nagyon jól mutatnak pl. a telvízió mögé helyezve.

Dekorüveg, avagy praktikus, egyedi dizájnelem

Egyedi mintájú dekorüveg

Egyedi mintájú dekorüveg

A dekorüvegek többféleképpen rögzíthetők, mely technikákban kollégáinknak rendkívül nagy tapasztalata van. Így rögzíthetők ragasztóval, pontmegfogókkal vagy profilba ültetve. Ráadásul bontás nélkül a már meglévő csempére is rögzíthető. Mivel nincsenek fugák, rendkívül könnyen tisztítható, ezért praktikus megoldás lehet bármilyen tér díszítésére.

Kollégáink a helyszíni felmérés alkalmával miliméter pontossággal felmérik a konyha, fürdőszoba vagy egyéb helyiség falméreteit. A dekorüveg lapokra felvihetők a konnektor-lámpakapcsolók vagy más berendezések furatai, ezért a teljes falfelület egységesen beburkolható. Rendelhetőek a szivárvány bármilyen színében, ami a helyszínen RAL színskálából kiválasztható.

Lehetőség van az üveg hátoldalára, egy speciális eljárással fotó minőségű kép felvitelére is. A dekorüveg opcionálisan led világítással is kérhető.

Ha Önnek is megtetszett a dekorüveg , akkor kérje személyre szabott ajánlatát az üvegezés szakértőitől!