Kádparaván

Kisebb fürdőszobákban,ahol nincs lehetőség vagy hely egy zuhanykabin kialakítására,kádunkat egy kádparaván felszerelésével zuhanyzásra is használhatjuk. Kollégáink a helyszíni felmérés során pontos méreteket vesznek  az Ön igényei és a fürdőszoba adottságaihoz igazodva,miközben hasznos tanácsokkal segítik Önt a döntésben!

Az általunk gyártott egyedi kádparavánok, keret nélküli kivitelben készülnek ,ezért bármilyen kádhoz tökéletesen illeszkednek legyen az akár tetőtérben is!

A maximális biztonság érdekében 8mm-es edzett biztonsági üvegből készülnek.

Az egyedi kádparaván üvege lehet:

 • víztiszta
 • savmart (opál)
 • anyagában színezett, szürke-zöld-kék-bronz színben
 • egyedi mintás
 • master care (anyagában mintás)

Felépítését tekintve:

 • egyrészes, fix üveggel vagy nyíló ajtóval
 • kétrészes, egy fix üvegről nyíló ajtóval
 • három-négy részes,egy fix üvegről nyíló,  2 vagy 3 ajtóval
 • harmonika ajtós
 • teljes kádbeépítés

Minden kádparaván magas minőségű,exkluzív megjelenésű rozsdamentes szerelvénnyel kerül beépítésre!

A szerelvények  lehetnek fényes króm vagy szálcsiszolt felületűek.

 •  TG 01 kádparaván: 

harmonikaajtós kádparaván (2)

Egy fix üvegből álló  paraván,melynek minimális szélessége 60-70cm. Szélesebb kialakításnál felső merevítés ajánlott.Az üveg rögzítése rozsdamentes fix megfogásokkal vagy „U”profilba történik.Az üveg és fal-kád közötti csatlakozást átlátszó szilikonnal tömítjük.

A kádparavánt zuhanypántokkal szerelve,falra is nyithatjuk. Ebben az esetben ,a tökéletes vízzárás érdekében az üveg szélére pvc profilokat használunk.

 

 

 

 • TG 02 kádparaván:

sarok kádparaván          Ezt a megoldást szélesebb kialakításnál használjuk. Két részből álló paraván egy fix és egy nyíló üveggel.A fix üvegről nyíló ajtó kifele és befele,a kád irányába is nyitható-visszahajtható. Az üvegek szélességét 40-50cm-ben javasoljuk.A fix üveg kerülhet a kád végére is,ebben az esetben  a nyíló ajtó 90°-ot zár be vele.  Itt a fix üveg felső merevítése szükséges!

Fix üvegnél a  fal-kád közötti csatlakozást átlátszó szilikonnal tömítjük, az ajtónál a két üveg között és az ajtó alsó szélénél pvc vízzáró profilokat használunk.

 

 

 • TG 03 kádparaván:

egyedi kádparaván

           Ha Ön 1 méternél szélesebb kialakítást szeretne, akkor ez 2 vagy maximum 3 ajtó beépítésével lehetséges.Itt az ajtók szélessége maximum 35 cm lehet.A fix üveget rozsdamentes szerelvényekkel rögzítjük a falhoz. Az ajtók harmonika szerűen hajtódnak a fix üvegre. .A fix üveg kerülhet a kád végére is,ebben az esetben  a nyíló ajtók 90°-ot zárnak be vele.  Itt a fix üveg felső merevítése szükséges!

Fix üvegnél a  fal-kád közötti csatlakozást átlátszó szilikonnal tömítjük, ajtóknál az üveg között és az ajtók alsó széleinél pvc vízzáró profilokat használunk.

 

 • TG 04 kádparaván:

  

teljes kádparavánLehetőség van a  kád körbeüvegezésére , ilyenkor a kád teljes mértékben zuhanykabinként szolgál. Amíg a többi kádparaván típusnak nem minden oldala üveggel  zárt,ezért zuhanyozás közben minimális víz kifolyhat. Ennél a paravánnál a kád végére is kerül egy fix üveg,a kád hosszanti oldalán pedig 3 vagy 4  üveg, különböző elrendezésű osztással.Lehet egy vagy dupla ajtós   kialakítású. A fix üvegeket rozsdamentes szerelvényekkel rögzítjük a falhoz és a kádhoz,az illeszkedési pontokat átlátszó szilikonnal tömítjük.Az ajtó nyílhat üvegről vagy a falról ,kifele vagy ha a csap elhelyezése engedi, befelé is. Rugó nélküli zuhanypánttal , teljesen visszalapolható  a fix üvegre.Az üvegek között átlátszó pvc vízzárókat használunk.

 

 

Keressen fel minket!