Terasz beépítés, üvegterasz

Minden olyan lakásban, házban ahol található terasz vagy balkon, idővel a tulajdonos ráébred, hogy ez a terület kihasználatlan az év hűvösebb szelesebb időszakaiban. Ilyenkor jön képbe a terasz, balkon beépítés, lapozható üvegfal rendszerrel.

lapozható üvegfal

terasz beépítés lapozható üvegfal rendszerrel

  • Az általunk telepített rendszer előnyei:

– A terasz balkon a ház/lakás teljes értékű részévé válik
– A mobil üvegtáblák könnyedén mozgathatók
– Utólag is beépíthető
– Keret nélküli rendszer révén megmarad a tökéletes panoráma
– Védelmet nyújt a szél, eső, por, hó ellen és kívül tartja a rovarokat fa leveleket
– Télen is kint maradhatnak a kerti bútorok és itt telelhetnek a növények, virágok
– Szabályozza a hőmérsékletet és pára tartalmat és közel 60%-al csökkenti a zajszintet
– Növeli a ház lakás értékét

  • A lapozható üvegfal felépítése:

Minden rendszerben található egy fix forgáspontú üvegajtó.Legelsőnek ezt az ajtót nyitjuk ki,majd erre toljuk rá és lapoljuk ki a többi toló ajtót.A nyíló ajtót egy alsó és egy felső zárral lehet belülről reteszelni,de opcionálisan kérhető kilincses közép zárral is.Egy rendszer maximum 6-7 ajtóból  áll,de lehetőség van több ajtó beépítésére,ebben az esetben két oldalra vannak kilapolva ez elemek.Optimális esetben az ajtók szélessége 75-80cm és maximum 240cm magasak.

  • Lapozható üvegfal szerkezeti leírása:

    lapozható üvegfal rendszer

    lapozható üvegfal rendszer

A szerkezet elemei rozsdamentes alumínium anyagból készülnek, a sínek profilok alapban szárcsiszolt felületűek, de bármilyen színben rendelhetőek RAL színskála szerint.A terasz vagy balkon alsó felső síkjára kerülnek rögzítésre a rendszer „U” profiljai,amikben a görgök futnak.Itt nagyon fontos a felületek vízszintje a pontos és lágy siklás érdekében,mert a szerkezet állíthatósága csupán 2-3mm!

Az üvegtáblák alsó és felső élére alumínium profil van speciális szilikonnal ragasztva,ebben vannak rögzítve a tolóajtók görgői.
Az üvegtáblák minden esetben 8 mm-es edzett biztonsági üvegből készülnek melyek rendelhetők víztiszta, savmart, egyedi mintás vagy bronz, szürke, zöld színben.

Minden üvegtábla függőleges szélére átlátszó pvc profilt rakunk,ezzel érjük el az üvegek közti tökéletes zárást.Körbe, a szerkezet részei közti zárást az alumínium profilba húzható kefe bitósítja

 

 

 

 

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk