Üvegfal – a modern terek kiegészítője

Az üvegfal elegáns és modern megjelenést kölcsönöz minden térnek, legyen szó kültérről, beltérről, lakásról vagy irodáról. Ezek a térelválasztó falak ráadásul utólag is nagyon könnyen beépíthetőek szinte bárnilyen térbe és bármilyen méretben. (Lásd a képet az oldal alján.)

Üvegfal keret nélküli kivitelben

Ezekkel a modern térelválasztókkal rendkívül sokat dobhatunk lakásunk, irodánk megjelenésén. Általuk mindenféle tér elegánssá, modernné, vagy éppen extravagánssá tehető attól függően, hogy milyen célt szeretnénk vele elérni. A fényt ráadásul olyan mértékben ereszti át, amennyire szeretnénk, így bármilyen térben ideális lehet ezeknek a térelválasztó falaknak az elhelyezése. Mindemellett ennek a modern eszköznek a hang- és hőszigetelő tulajdonságát is kiélvezhetjük, ha a beépítés mellett döntünk.

Üvegfalat, de biztonságosat!

A Target Üvegtechnikánál rendkívül nagy figyelmet fordítunk termékeink biztonságosságára. Éppen ezért minden üvegfal biztonsági üvegből készül, bármilyen térben alkalmazható, rendkívül biztonságos.

Az üveg lehet víztiszta, savmart, egyedi mintás, anyagában színezett (zöld, szürke, bronz) vagy egyedi színű. Bármilyen elképzelést képesek vagyunk megvalósítani az ügyfelek igényei alapján – csak jeleznie kell! Kollégáink rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek, lehetetlennek tűnő megoldásokat is gond nélkül kiviteleznek. Kérje egyedi üvegfal ajánlatunkat!

Milyen üvegfalat válasszak?

Az üveg összetétele lehet egyrétegű edzett, több rétegű vagy többrétegű edzett. Ezek közül attól függően érdemes választani, hogy a falat hová szeretné elhelyezni, valamint hogy milyen funkciót fog betölteni a térben.

Az üvegfal kivitele, beépítése 4-féle lehet:

  • fix üvegrögzítős,
  • profilba épített,
  • burkolatba süllyesztett
  • vagy pontmegfogásos.

Üvegfal árak

Az üvegfalakat egyedi méretben és kialakításban gyártjuk, ezért az árajánlat is egyedi, mert nincs kettő egyforma munka. Helyszíni felméréstre minden esetben szükség van, fontos ugyanis, hogy megvizsgáljuk, az adott térhez melyik töltené be a legbiztonságosabban a kívánt funkciót.

A helyszíni felmérés során további fontos információkhoz juthatnak szakembereinktől, pl. üvegszállítási lehetőség (parkolás, lépcsőház) és rögzítési lehetőségek szempontjából. Kollégáink szívesen segítenek az optimális megoldás kiválasztásában!

Kérjen most üvegfal ajánlatot az üvegezés szakértőitől!

MTVA iroda üvegfal

MTVA iroda üvegfal