Üvegkorlát

Üvegkorlát esetében kizárólag magas minőségű anyagok kerülnek beépítésre, amik kül – és beltérre egyaránt alkalmazhatók. A beépítése előtt helyszíni felmérés vagy sablonálás szükséges. Az üveg elemeket , a beépítés típusától-függvényétől ragasztott vagy ragasztott edzett üvegből gyártjuk,vastagságuk lehet 5+5 , 6+6 ,8+8 , vagy 10+10 A korlát üvege lehet víztiszta,savmart(opál),vagy anyagában színezett szürke-zöld-bronz színben.  

Beépítési lehetőségei, kivitelezési formái:

 • Pontmegfogásos üvegkorlát 

  pontmegfogásos üvegkorlát

  pontmegfogásos üvegkorlát

oldalfalra vagy épített szerkezetre 40-70 mm-es átmérőjű ,rozsdamentes acél pontmegfogókkal rögzítjük a helyszíni felmérés során lesablonált, majd a sablon alapján legyártott, minden esetben ragasztott biztonsági üveg elemeket.Az oldalfalba speciális műgyanta alapú ragasztóval rögzítjük a pontmegfogók menetes szárát,ezzel az eljárással már 10 perc után szerelhető a korlát!Fontos figyelni az oldalfal síkjára,mert nagyobb egyenetlenségnél a távtartó pogácsák elállhatnak a faltól, ami statikailag és esztétikailag is előnytelen.Általában ezt az üvegkorlátot sima csiszolt éllel szokták kérni,de rendelhető rozsdamentes kapaszkodóval is rendelni.

 

Lépjen kapcsolatba velünk

 

 

 

   • Oszlopos üvegkorlát

    oszlopos üvegkorlát

    oszlopos üvegkorlát

 A beépített anyagok tekintetében ez a kivitelezési forma exkluzív és modern megjelenést kölcsönöz. Az oszlopok és szerelvények rozsdamentes acélból, az üvegek ragasztott vagy ragasztott edzett üvegből készülnek.Az oszlopok rögzíthetők oldal falra,födém oldalára, vagy födémre.

 

Lépjen kapcsolatba velünk

   •  Profilba ültetett, ennél a korlát típusnál több féle rögzítési mód lehetséges,

– rögzíthető a födém oldalára

-besüllyeszthető, így csak az üveg látszódik

-vagy rögzíthető a födémre

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Target üvegtechnika.