Üvegtető

Napjainkban sok teraszt fednek be tetővel. Ilyenkor a külső helyiségek változatos időjárás, csapadék ellenére is használható maradnak, nemcsak kellemesebbé téve ezzel a kinttartózkodást, de egyben kiváló megoldást adva arra, hogy egy évben több napot élvezhessünk a szabadban. Akinek fontos a fény és természetközelség, az többnyire üvegtető mellett dönt ilyen esetben.

Az üvegtető alkalmazása úgy érezhetjük, hogy nem vagyunk elszigetelve a külvilágtól, ezáltal sokkal több és nagyobb a szabadságérzetünk a fedett teraszon is, mintha más anyaggal oldanánk meg a terasz befedését.

Üvegtető teljes biztonsággal!

Mivel az üvegtetők alatt minden esetben emberek tartózkodnak, az egyik legfontosabb kérdés a biztonság. Ezért a Target Üvegtechnikánál minden üvegtető kizárólag biztonsági üvegből készül.

Ha minket választ, nem kell minden pillanatban attól tartania, hogy betörik a feje fölött az üveg. Mi garantáltan minőségi és a legbiztonságosabb üvegekből készítjük el üvegtetőjét, vagy előtetőjét.

Üvegtető az Ön igénye szerint!

Cégünk számára rendkívül fontos az ügyfél céljainak, álmainak megvalósítása. A helyszíni felmérés során mindent pontosan leegyeztetünk. Ilyenkor az ügyfél igényei alapján a legbiztonságosabb és a célnak leginkább megfelelő megoldást javasoljuk minden esetben. Így biztos lehet benne, hogy pontosan azt kapja, amit szeretne, kizárólag a legjobb minőségben! Hiszen nem mindegy, hogy egy több évtizedre tervezett beépítéses megoldás esetén minden kint töltött óra öröm lesz, vagy később esetleg bánja a nem megfelelő szakértő alkalmazását!

Az üvegtáblák igénye szerint rögzíthetőek fém, fa, vagy alumínium szerkezetre. Lehetnek edzett üvegből, ragasztott üvegből vagy fűtött helyiségekben / téli kertekben akár hőszigetelt üvegből is. Bizonyos esetekben az üvegtető lehet akár járható üvegfödém is.

Terasz beépítés esetén kattintson a linkre további információért! Kérje egyedi ajánlatunkat, lépjen kapcsolatba velünk!

Üvegtető

Üvegtető