Zuhanyfal – a megrendelő igénye szerint

Az általunk gyártott egyedi zuhanyfal tetszőleges méretben keret nélküli kivitelben készül. Így lehetőség nyílik a határtalan elképzelések megvalósítására is, a megrendelő igényeihez és a helyszín adottságaihoz igazodva.

Ez rendkívül nagy szabadságot jelent az ügyfelek számára, hiszen bármilyen ötletet, elképzelést megvalósítunk a minőségi zuhanyfalak tekintetében. Zuhanyfal termékeink mind sokféle szín és rengeteg minta lehetőségével rendelhetőek, amivel tovább fokozható az egyedi megjelenés.

Zuhanyfal keret nélkül?

A keret nélküli zuhanyfalak egyre divatosabbak, és hazánkban is egyre többen fordulnak hozzánk ilyen jellegű zuhanyfalat igényelve. Nem csoda, hogy egyre több ember kedveli ezt a fajta megoldást, hiszen a fürdőszobának modern megjelenést kölcsönöz, és valamiféle eleganciát és légiességet sugároz, amint belépünk a fürdőhelyiségbe.

A keret nélküli zuhanyfal ideális megoldást jelent főleg a kis fürdőszobák kialakításánál, hiszen megjelenésével nem kelt zsúfoltság érzetet bennünk. Nagy fürdőszobák esetében ugyanakkor tágítja a teret, ami szintén csak előnyére válik. (Lásd a képet az oldal alján.)

Zuhanyfal, minőség és biztonság: nálunk jegyben jár!

Minden zuhanyfal termékünk 8 mm-es edzett biztonsági üvegből készül, ami kellően ellenálló a használat során előforduló külső behatásokkal szemben. Ezáltal ezek a zuhanyfalak sokkal megbízhatóbbak, biztonságosabbak és stabilabbak az áruházakban kapható távoli rokonaiknál.

A zuhanyfal beillesztése 3 módon kivitelezhető:

  • rozsdamentes szerelvényekkel;
  • ültethető alumínium vagy rozsdamentes “U” profilba;
  • vagy besüllyeszthető a burkolatba.

minimál fényes krom szerelvények zuhanyfal rögzítéséhez

Felső merevítés opcionálisan kérhető, de 75cm feletti szélességnél mindenképpen javasoljuk a zuhanyfal kimerevítését!

A zuhanyfal üvege lehet víztiszta, savmart , anyagában színezett szürke-kék-zöld-bronz színben vagy egyedi savmart mintás.

Saját importból származó magas minőségű szerelvényeink elegáns, modern megjelenést és kellemes használhatóságot biztosítanak.

Ha Ön is ilyen modern zuhanyfalakat szeretne otthonába, Lépjen kapcsolatba velünk!

Keret nélküli zuhanyfal

Keret nélküli zuhanyfal